Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ 2019


  Την Δευτέρα 13/5/2019 έγιναν οι αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Δημοτικών Σχολείων νομού Ηρακλείου στο Παγκρήτιο στάδιο. Συμμετείχαν 48 σχολεία από το νομό Ηρακλείου και αγωνίστηκαν 529 μαθητές και μαθήτριες.
  Οι σχολικοί αγώνες στοχεύουν στη χαρά της συμμετοχής των μαθητών/τριών και στη βιωματική προώθηση της δια βίου άθλησης, του φίλαθλου πνεύματος και του σεβασμού του αντιπάλου.
  Σ' αυτό το πνεύμα συμμετείχε και το σχολείο μας. Αγωνίστηκαν συνολικά 18 μαθητές και μαθήτριες στα παρακάτω αγωνίσματα : Δραμουντάνης Παναγιώτης, Κουτάντος Άρης, Ανδρουλάκη Χρυσάνθη και Τσακαλάκη Βάσω έτρεξαν στα 60μ. Στα 150μ. αγωνίστηκαν οι : Σαλούστρος Μάνος και Λαγουδάκη Γεωργία. Στα 600μ. έτρεξαν οι : Βαρδιάμπαση Εύα και Καγιαμπάκη Κατερίνα, ενώ στα 1000μ. συμμετείχε ο Μπεάκης Χρήστος.
  Στο μπαλάκι έλαβαν μέρος οι : Βασιλάκης Λαοκράτης, Σουλτάτος Γιώργος, Βιτώρου Ειρήνη, Σταγάκη Ιωάννα, Καστελλιανάκη Ρένια και Λιόντα Χριστίνα. Στο μήκος αγωνίστηκαν οι : Καγιαμπάκη Κλεοπάτρα, Χαραλαμπάκης Χρήστος και Δασκαλάκης Αλέξανδρος. Εδώ ξεχώρισε ο Δασκαλάκης Αλέξανδρος, ο οποίος με άλμα 4,10μ. κατέλαβε την 3η θέση.
  Συγχαρητήριοα σε όλα τα παιδιά !!!!!!
                         Η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
                                     Θεοφιλάκη Ελένη













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου